Marmaris'te ormanda sabotaj iddiası

Marmaris’te sabah saatlerinde Yeşilevler Sitesi’nin üst kısmındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın bölgede temizlik çalışması yapan belediye ekipleri tarafından fark edildi, büyümeden söndürüldü. Yangını kasıtlı çıkardığı tahmin edilen bir adam ise belediye ekiplerini görünce bölgeden kaçtı.

Marmaris'te ormanda sabotaj iddiası

Muğla istikametinden Marmaris’e girişte,Yeşilevler sitesinin üst kısmındaki ormanlık alanda sabah saatlerinde yangın çıktı.

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde karayollarını temizlemek için işe koyuldu. Marmaris’in giriş kısmanda çıkan dumanı gördü. Hemen yangına müdahale etti.

Ekipler , bu sırada kaçan bir kişi olduğunu  fark etti. Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, anında alevlere müdahale etti. İtfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Belediye çalışanları yangını çıkardığı iddia edilen adamın kısa boylu, üzerinde siyah gömlek ve mavi şort olduğu bilgisini paylaştı. Sabatojla ilgili jandarma ve emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.