Marmaris'te ölümlü trafik kazası

Marmaris’te dün akşam feci bir trafik kazası yaşandı. Kazada Yeni Datça Yolu üzerindeki yaya geçinden karşıya geçmeye çalışan 16 yaşındaki bir genç, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Marmaris'te ölümlü trafik kazası

Marmaris’te gece trafik kazası meydana geldi. Yeni Datça Yolu üzerinde  bisikletiyle evine doğru giden 16 yaşındaki Anıl Azman, yaya geçidinden karşıya geçmek istedi. Azman yolun karşısına doğru ilerlediği bir sırada otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. 16 yaşındaki genç, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen gence ilk müdahale Marmaris’te  yapıldı. Anıl Azman, iç organlarının da zarar görmesi üzerine  Denizli’deki hastaneye sevk edildi. 16 yaşındaki genç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Allah rahmet eylesin

2 Gixli Kişi, 14.08.2018 11:25

Yaya geçitlerine yaklaşınca araçlar hızını azaltmasi gerekmezmi? Oluşan travmaya bakılınca aracın çok hızlı olduğu kesin. Bu kazada sürücü kusuru % 100 .

1 Can Koç , 17.08.2018 19:35

Değerli kardeşim erdemin oğlu anılı allah daha cok sevitormuşki yanına aldı.allah mekanın cennet eylesin değerli ailesine sabırlar dilerim

1 S.tunc, 15.08.2018 01:02

Motosiklet ve bisikletçilerin kontrolsüz olarak geçiş yapabildikleri yerlerde geçişler kapatılmalı.özellikle molakent arka girişten yeni datça yoluna çıkış çok olmakta sürücülerde bu orta bitkilerin arasından anı çıkışlarda zor anlar yaşamakta.

4 Hasan oğuz, 13.08.2018 23:27

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü