Marmaris'te korkunç cinayet

Marmaris’te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. 16 yaşındaki bir liseli tartıştığı babasını kırma tüfekle öldürdü. Cinayetin ardından kendi fotoğrafını çekip, sosyal medyada paylaştı. Yolcu minibüsüyle kaçan liseli Köyceğiz’de yakalandı.

Marmaris'te korkunç cinayet

Armutalan 308. Sokak üzerindeki bir  villada cinayet olayı yaşandı. İddiaya göre, 16 yaşındaki lise öğrencisi  E.A., bilinmeyen bir nedenle babası Şeref Arıcı ile tartıştı. Bir süre sonra baba Arıcı villanın salonundaki kanepede uyuya kaldı. Babasının ruhsatlı çifte kırmasını alan liseli genç, önce kafasına ardından göğsüne ateş etti. Abisini arayıp olayı anlatan zanlı elektrikli bisiklete binerek otobüs garajına gitti. Buradan Köyceğiz’e ait minibüse binerek Marmaris’ten kaçtı.

Bir ihbar alan polis, minibüsle kaçan çocuğu bulmak için seferber olurken asayiş ekipleri villaya gitti. Villanın kapısını çalan polis bir cevap alamayınca pencerelerden baktı. Bir kişinin koltuk üzerinde kanlar içinde hareketsiz yattığını fark ederek çilingir ve sağlık ekiplerini çağırdı. Yapılan kontrollerde Şeref Arıcı’nın öldüğü tespit edildi.

E.A.  Köyceğiz’de yakalanarak  sorgulanmak için Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Şeref Arıcı’nın cesedi incelemek üzere önce Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili villanın dışarıdan güvenlik kameraları incelendi ve cinayette kullanılan çift kırma tüfek incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Şeref Arıcı’ya bir süre önce babasından yüklü bir miras kaldığı, Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’ndaki teknisyenlik görevinden istifa ettiği öğrenildi. Eşine  şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı öğrenilen Arıcı’nın oğlu E.A. ile birlikte kaldığı kaydedildi. E.A.’nın bir de ağabeyi olduğu bildirildi. E.A.’nın babasını öldürdükten sonra fotoğrafını çekip video ve fotoğraf paylaşım sitesi “snap chat” e attığı öğrenildi.Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.