Marmaris'te kış turizmi başlıyor

Marmaris’te kış turizmini hareketlendirecek kaplıca projesi hayat buldu. Marmaris’teki önemli tesislerden birinin kaplıca tesisi başvurusu onaylandı. Açıklama Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal’dan geldi.

Marmaris'te kış turizmi başlıyor

Marmaris Ticaret Odası yedi yıldır Hemitya yani kaplıca projesi üzerinde çalışıyordu. Bu proje meyvelerini vermeye başladı. Marmaris’teki Grand Yazıcı Turban Otel kaplıca tesisi başvurusu yaptı. Sağlık turizmini Marmaris’te başlatacak başvuru onaylandı. Otelde balneoterapi yapılmasına izin çıktı. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal konuyla ilgili  açıklama yaptı.

Baysal, “ Hemitya Projesi, göreve geldiğimiz dönemde Marmaris için hayata geçirmek istediğimiz, beşi bir yerde projelerimizden bir tanesiydi. Marmaris’te 12 ay turizm yapılabilmesinin önünü açacak, tesislerinin kışın da açık kalmasını sağlayarak, nitelikli ve kalifiyeli iş gücünün artmasını sağlayacak bir projeydi.  Marmaris’te kış aylarında da ekonomik canlılık oluşturacak olan bu projeye Marmaris Ticaret Odası olarak hep inandık ve hayata geçmesi için tüm gücümüz ile uğraş verdik. “ dedi.

Baysal, yedi yıl önce başlatılan projenin şimdi hayata geçecek olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Mehmet Baysal, yazılı açıklamada “ Marmaris’in bu proje ile, Sağlık turizminde de adını en iyi yerlere yazdıracağına hiç şüphemiz olmadığı gibi Apiterapi ile de önemli mesafeler kat ederek Marmaris’in sağlık turizminde de Marka şehir olacağına inancımız sonsuzdur.Hemithea projesinin hayata geçmesinde emek veren Sayın Jeofizik Mühendisi Hakan Beyaz’a, Girişimci İşadamı Sayın Serkan Yazıcı’ya ve Sayın Nilüfer Gülerman'a teşekkürlerimizi sunar, Marmaris’imiz için hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü