Marmaris'te kayıp Rus turist aranıyor

Turunç Mahallesi’nde bir Rus turistin kayıp olduğu ihbarı yapıldı. Akut ekipleri ve jandarma Turunç Mahallesi’nde arama yaptı. Ancak sonuç alamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Marmaris'te kayıp Rus turist aranıyor

Pazar gecesi Marmaris Barlar Sokağı’nda arkadaşlarıyla eğlenen 24 yaşındaki Rus Ariat Zapirov, aşırı alkollü olduğu için arkadaşları tarafından ücreti peşin ödenerek taksiye bindirilip Turunç Mahallesi’ne gönderildi. Tuvalet ihtiyacı için Turunç girişinde taksiyi durduran Zapirov, daha  sonra karayolunda yürümeye başladı. Taksiciye gitmesini söyleyerek ormana bitişik karayolunda yürümeye başladı. Zapirov’dan haber alamayan arkadaşları durumu gece otel yetkililerine bildirdi. Otel çalışanları AKUT ve jandarma ekiplerini aradı.

5 kişilik AKUT ekibi jandarmaya bilgi vererek şafak vakti, Turunç Mahallesi’ne hareket etti. Turistin telefonundan sinyal alan AKUT ekipleri, Turunç girişindeki karayolu ve ormanlık alanda arama çalışması başlattı. Jandarma’nın da destek verdiği 7 saat süren arama çalışmalarında bir sonuca ulaşılamadı.

Turunç Jandarma Karakol ekipleri,Rus turistin arkadaşları ve taksicinin ifadesine başvurarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.