Marmaris'te ilk kez yakalandı

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir eve yaptığı baskında Türkiye’de yeni yayılmaya başlayan uyuşturucu madde ele geçirdi. SKUNK adlı esrarın 20 kat daha etkili olduğu belirtildi. Gözaltına alınan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Marmaris'te ilk kez yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda bir evden uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit etti. Çıldır Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katında bulunan daireye baskın düzenledi. Evde yapılan aramada kavanoz içinde buzdolabına konulmuş 60 gram esrar maddesi ele geçirildi. 37 yaşındaki H.Ç. gözaltına alındı.

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne getirilen zanlı ifadesinde üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Esrar maddesinin incelemeye alan polis, Türkiye’de yaygın olmayan, uyuşturucu maddelerden 20 kat daha zehirli “Skunk” adlı esrar maddesi olduğunu tespit etti. Bonzai ve Jamaika gibi sentetik uyuşturucu maddelerin adlarının ölümle anılması üzerine zehir tacirlerinin yeni geliştirdiği “Skunk” adlı bitki piyasaya sürüldüğü öğrenildi. Türkiye’de ilk defa 2014 yılında ele geçirilen yeni uyuşturucu maddenin desigramının 150-250 lira arasında satışa sunulduğu, yakalanan 60 gramın 1,2 kilograma denk geldiği bildirildi.Zanlı  tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde ise imha edilmek üzere Marmaris Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildi. Polis, yeni piyasaya sürülmeye çalışılan uyuşturucu madde ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü