Marmaris'te huzur denetimi

Marmaris’te güvenlik güçleri “Huzur ve güven” adlı yılbaşı denetimlerine başladı.

Marmaris'te huzur denetimi

Marmaris’te güvenlik güçleri   “Huzur ve güven” adlı yılbaşı denetimlerine başladı. Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve Emniyet Müdürü Metin Ercan, denetimleri yerinde inceledi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı terör, güvenlik, asayiş, kaçakçılık ve narkotik birimlerinde çalışan polisler yılbaşı öncesi “Huzur ve güven” adlı genel asayiş denetimlerini sıklaştırdı.Marmaris’in  Muğla ve Datça çıkışlarında yolları kapatan polis, araç arama ve kimlik kontrolü yaptı.

90 polis ve “Dark” adlı Kurt cinsi genel asayiş köpeğinin katıldığı aramalarda polis ekiplerini  Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Emniyet Müdürü Metin Ercan ziyaret etti. Yerinde denetim yaptı.

Yüksel ve Ercan, kontrolleri tamamlanan vatandaşlarla görüşerek uygulamanın amacını anlattı.Kaymakam Yüksel ve Polis Müdürü Ercan beraber yerinde inceleme yaparak araç ile sicil tarama denetimlerine katıldı.

Akşam saat:21.00’de başlayan ve sabaha kadar aralıklarla süren denetimlerde bin kişinin ve 650 aracın kontrolleri yapıldı.Hakkında yakalama ve zorla getirme kararı bulunan 4 kişi gözaltına alındı. Hacizli yakalamalı ve evrakları eksikliğinden üç araç çekici yardımıyla polis otoparkına çekilerek işlem yapıldı.Yat Limanı, Barlar Sokağı ve Uzunyalı Mevkii’ndeki açık 33 iş yeri denetlendi. Aramalarda ruhsatsız bir silah ve iki adet kama tipi bıçak ele geçirilerek iki kişi hakkında 6136 sayılı Silah Kanunu’na Muhalefet suçundan işlem yapıldı.Sabaha kadar cadde,sokak ve alışveriş merkezlerinde park halinde araçların plaka sorguları yapıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü