MARMARİS'TE HEYELAN KARAYOLUNU KAPATTI

Marmaris’te dün akşam etkili olan sağanak yağış, kırsal mahallerde hayatı olumsuz etkiledi. Çamlı ve Çetibeli e Mahallesi’nde taşkınlar yaşandı.Heyelan meydana geldi. Marmaris- Muğla Karayolu’nda ulaşım aksadı.

MARMARİS'TE HEYELAN KARAYOLUNU KAPATTI

Marmaris'e bağlı kırsal mahallelerde akşam saatlerinde etkili olan aşırı yağmur yaşamı olumsuz etkiledi.Çamlı ve Çetibeli Mahallesi'nde taşan dereler nedeniyle su baskınları yaşandı.Marmaris-Muğla karayolu Çetibeli mevkiinde akşam saatlerinde aşırı yağış nedeniyle toprak yolu kapattı.Ekiplerin geç müdahale ettiğini iddia eden sürücüler ise tepki göstererek kendi imkânlarıyla yolu açmaya çalıştı.Kapanan yol ekiplerin çalışmasıyla trafiğe açıldı.Toprak kayması Çamlı’daü bir ahırın çökmesine neden oldu.Ahır sahibi Şenay Aslan, 3 Bin Liralık yemlerinin sular altında kaldığını söyledi.Bir at çiftliğini su basarken, atlar son anda kurtarıldı.

Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre Çetibeli Orman Deposu mevkiinde bir saat içinde metrekareye 24,5 kilogram, Çamlı ve Çetibeli Mahallesi çevresinde ise üç saat içinde 80 kilogram yağışın düştüğü belirtildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.