Marmaris'te gasp, yağma ve saldırı

Marmaris’te geçtiğimiz hafta bir kişiyi gasp eden ve bir iş yerinde yağma yaptığı öne sürülen 1 ‘i Gürcü olmak üzere 4 kişi yakalandı. Zanlılardan üçü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Marmaris'te gasp, yağma ve saldırı

Marmaris kent merkezinde  biri 17, üçü 19 yaşındaki dört kişi sokakta telefonla konuşarak yürüyen tanımadıkları 36 yaşındaki T.F’yi durdurdu. Cep telefonunu vermesini istedi.  Genç adam önce yaşananları şaka zannetti. Sonra yaşanan ağız münakaşası kavgaya dönüştü. Gürcü R.G., cebinden çıkardığı çakı ile T.F.’nin suratını kesti. T.F., 4 kişi tarafından feci şekilde darp edildi. Cep telefonu ve parası gasp edildi. Olay yerinden kaçan şahıslar bu sefer Eski Datça Yolu üzerinde bulunan bir işletmede olay çıkardı.

işletme sahibine saldıran şüpheliler dükkana zarar vererek kaçtı.T.F., kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi altına alındı. Yanağında 10 santimlik kesik bulunan adam ameliyata alındı. Polis, şüphelilerin bulunması için araştırma başlattı.

4 zanlı,  polis tarafından yakalanarak İlçe Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Üzerine atılan suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler işlemleri ardından Marmaris Adliyesi’ne sevk edildi.

Yaşanan olayı öğrenen basın mensubu şüphelilerin fotoğrafını çekmek için adliyeye gitti. Adliyeye çıkartılan şüpheliler, görüntü almaya çalışan basın mensubuna saldırdı. Şüphelilerden 2 kişi polisten kurtulmaya çalışmasına rağmen başaralı olamayarak basın mensubuna ağza alınmayacak ağır hakaret edip ölümle tehdit etti.

Basın mensubu, kendisini ölümle tehdit eden, kamu görevini yapmasını engelleyen ve darp eden G.O. Ç.’den şikâyetçi oldu. Mahkeme 12 saat sürdü. Zanlılardan üçü  “gasp, yağma ve mala zarar vermek” suçlarından tutuklandı. Bir zanlı ise denetimli serbest bırakıldı. Ancak o zanlı basın mensubunu ölümle tehdit etmek ve saldırıda bulunduğu iddiasıyla tekrar gözaltına alındı. Çok sayıda sicil kaydı bulunduğu belirtilen şüphelilerle ilgili soruşturma devam ediyor.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Bütün mesele suçluların adaletle cezalandırılması ve suçlardaki artışları n nedenlerinin araştırılıp yine toplum sağlığı düşünülerek gerekli uygulamaların yine adaletli bir şekilde yerine getirilmesidir.suçluların serbest bırakıldığını ve tekrarında yine aynı uygulamanın devamını görüyoruz.nerdeyse suç işleyene ödül vereceğiz.halkımızı enayi yerine koymayın daha iyicesini görürmüyüz acaba.

0 Raif dilek, 14.02.2018 14:28