Marmaris'te fuhuş operasyonu

Marmaris’te polis bir apart otele fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda Kırgızistan vatandaşı 2 kadının da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Marmaris'te fuhuş operasyonu

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir otelde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Salı gece saat:02.00 sıralarında otele operasyon düzenleyen polis, fuhuş yaptıkları belirlenen Kırgızistan vatandaşı 23 yaşındaki T.B ve 44 yaşındaki B.D ile kadınlarla birlikte olan iki kişiyi gözaltına aldı.

Kırgız uyruklu iki kadın verdikleri ifadede, Maya adlı bir kadın aracılığıyla Marmaris’e ev ve iş yeri temizliği için geldiklerini ancak zorla fuhuşa sürüklendiklerini iddia ettiler.Yabancı uyruklu kadınlarla birlikte olan iki kişi 250’şer Lira idari para cezası kesilip, serbest bırakıldı.Doktor kontrollerinde zührevi hastalık çıkmayan iki kadın, fuhuş yaptıkları iddiasıyla sınır dışı edilmek üzere Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi. Zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen ve eşkâli tespit edilen “Maya” takma adlı kadının bulunması için araştırma başlatıldı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü