Marmaris'te Duatlon heyecanı başlıyor

Marmaris bu yıl duatlon heyecanına ikinci kez ev sahipliği yapacak. Organizasyon 11 Mart Pazar günü gerçekleşecek

Marmaris'te Duatlon heyecanı başlıyor

Aktif tatil merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Marmaris, bahar aylarını yine büyük bir spor organizasyonuyla karşılayacak. Türkiye Triatlon Federasyonu'nun 2018 takviminde yer alan Marmaris Duatlonu 10 -11 Mart tarihlerinde koşulacak. Dayanıklılık ve iyi bir strateji gerektiren duatlonda sporcular önce koşacak, sonra bisiklete binip, ardından tekrar koşacak.

11 Mart'ta saat 08.30’da başlayacak yarışlarda minikler, yıldızlar, gençler, paralimpik ve elitler mücadele ederken, yoğun katılımın beklendiği halk duatlonu da aynı gün koşulacak. 10 Mart’ta ise teknik toplantı ve katılımcılar için makarna partisi düzenlenecek.

Lisansı olmayan amatör sporcuların da yer alacağı Halk Duatlonu değişik yaş kategorilerinde koşulacak. 2005-2006 doğumlu minikler, 16 – 19 yaş arası gençler ve 19 yaş üstü için düzenlenecek yarışlara katılmak isteyenler 11 Mart Pazar sabahı 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Atatürk Meydanı’nda kurulan kayıt masasında kayıt yaptırabilecekler. Bilgi içinhttps://triatlon.org.tr/marmaris-duatlonu-yarisma-talimati…/ adresi ziyaret edilebilir.
Halk duatlonuna katılmak isteyenler için detaylar şöyle;
-Katılımcıların varsa güncel lisanslarını (Başka federasyondan da alınmış olabilir), sağlık raporlarını, nüfus cüzdanlarını beraberlerinde getirmeleri ve muvafakat namelerini (18 yaşından küçükler için velileri tarafından doldurulacak) doldurmaları gereklidir.
- Kasksız sporcu yarışa katılamaz.
-Yarışmacılar farklı saatlerde start alacaklardır.
-Her katılımcıya katılım madalyası verilecektir, ilk üç dereceye girenler madalya ile ödüllendirilecektir.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü