Marmaris'te Çocuk Şenliği düzenlenecek

Marmaris Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çok özel bir kutlama programı hazırladı. “Keşke Çocuk Olsam” sloganıyla düzenlenecek kutlama programı dört gün sürecek.

Marmaris'te Çocuk Şenliği düzenlenecek

Marmaris Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 20-23 Nisan tarihlerinde 4 gün sürecek bir şenlikle kutlamaya hazırlanıyor. “Keşke Çocuk Olsam” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikler, tiyatrodan spor etkinliklerine, çocuk kitapları fuarından, çocuklara masallar ve şiir atölyesine kadar geniş bir yelpazede düzenlenecek. Öte yandan 3 gün boyunca Türkmenistan Parkı, şişme oyun gruplarına ev sahipliği yapacak. Palyaçolar çeşitli aktivitelerle çocuklara eğlenceli saatler yaşatacak. İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı, Kültür ve Sanatevi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı ve Türkmenistan Parkı etkinliklerin adresi olacak. 

Çocukların bayramında sadece çocuklar için kitapların yer alacağı kitap fuarı düzenlenecek. 20 Nisan Cuma günü açılacak Fuara 12 yayın evi katılırken, etkinlikte 12 yaş altı çocuk yazarlar da yaşıtlarıyla buluşarak, kitaplarını imzalayacak. Şair Halim Yazıcı tarafından gerçekleştirilecek “Şiir Atölyesi” ve Masalcı Abla Nihal Ünver’in konuk olacağı “Çocuklara Masal Saati” de Kültür ve Sanatevi’nin ev sahipliğini yapacağı diğer etkinlikler olacak. 

Çocuklar tiyatroya da doyacak. Aydede Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenecek oyunlar, çocukları tiyatronun renkli dünyasına götürecek. Ormanımız Tehlikede, Benim Güzel Oyuncaklarım, Oz Büyücüsü Sihirli Kente Yolculuk, Diş Mikropları Kaktüs ile Baktüs ve Evde Tek Kalınca; Kültür ve Sanat Evi’nde çocuklar için sahnelenecek. Ücretsiz izlenebilecek oyunların davetiyeleri, 1 Nisan’dan itibaren Kültür ve Sanatevi’nden alınabilecek. 

Kentin kalbi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı bu kez sportif etkinliklere ev sahipliği yapacak. 21 ve 22 Nisan tarihlerinde çocuklar masa tenisi, sokak basketbolu ve sokak voleybolu etkinliklerini ister izleyebilecek, ister oynayabilecek.  23 Nisan Pazartesi günü ise resmi kutlama programı da Marmaris Belediyesi Amfi Tiyatro’da düzenlenirken, öğle saatlerinden itibaren Türkmenistan Parkı, 21 ve 22 Nisan’da da olduğu gibi bayramın tadını çıkarmak isteyen çocukları ağırlayacak. Şişme oyun grupları, palyaço aktiviteleri, yüz boyama, yarışmalar, balon dağıtımı, ikramlar, animasyon gösterileri “Keşke çocuk olsam” dedirtecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü