Marmaris'te bisiklet farkındalık turu

Marmaris Belediyesi ve Bisikletli Ulaşım Platformu’nun öncülüğünde Marmaris’te bisiklet farkındalık turu düzenlendi.

Marmaris'te bisiklet farkındalık turu

Kent içi ulaşımını bisikletle gerçekleştirenlere destek olmayı, bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı ve kamu kurumları ile belediyelerin ulaşım politikalarında bisiklete önem vermelerini sağlamayı amaçlayan Bisikletli Ulaşım Platformu (BUP) üyelerinin organize ettiği bisiklet sürüşü ‘‘Farkındalık Turu’’ Marmaris – İçmeler arasında gerçekleştirildi.

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet K. Öner’in daveti üzerine Marmaris’e gelen ekip üyeleri bisiklet yollarını yerinde görüp deneme imkanı buldular. Şehrin sahip olduğu altyapısına, çevre düzenlemelerine, yeşil alanlarına ve bisiklet yollarına hayran kalan ekip üyeleri yapılan çalışmaları takdir ettiklerini dile getirdiler. Ekip Üyelerinden Zeynep Arapoğlu, Bisikletli Ulaşım Platformu olarak İlk defa İstanbul dışında bir farkındalık turu gerçekleştirdiklerini dile getirerek,’’ Amacımız bisikletin bir ulaşım aracı olduğunu ve kent içinde özellikle de Marmaris gibi altyapının güzel hazırlanmış olduğu kentte çok rahatlıkla ulaşım amacıyla kullanılabileceğini göstermek ve herkesi buna davet etmek ’’ dedi.

Farkındalık Turunun tamamlanmasından sonra katılımcılarla toplu hatıra fotoğrafı çektiren platform temsilcileri bisiklete verilen değer ve bisiklet yolları için Marmaris Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü