Marmaris'te bıçaklı yaralama

Marmaris’te aynı evde kalan iki arkadaşın tartışması kanlı bitti. Taraflardan biri diğerini bıçakladı. Bıçaklama anı ve sonrası güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Marmaris'te bıçaklı yaralama

Marmaris Tepe Mahallesi’nde bulunan bir İş Merkezi’nin önünde üç gün önce saat  22.00 sıralarında bıçaklı yaralama olayı meydana geldi. Bıçaklama anı ve sonrasında yaşanan olaylar bir iş yerinin ve apartmanın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Tepe Mahallesi’nde devriye gezen trafik polisleri bulundukları yerin 100 metre ilerisinde bıçaklanma olayı ihbarı aldı. Mahalleye giden polis, kanlar içinde bir kişinin kaçtığını fark etti. Polis bıçaklı kişiyi durdurdu. Yerde polise direnen ve yumruk atmaya çalışan şüpheli,  elinden bıçak alınarak ters kelepçe takılıp etkisiz hale getirildi.

Çağrılan sağlık ekipleri yaralıyı alarak ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Karnından üç el bıçak darbesi alan 22 yaşındaki Burak Duysak ameliyata alındı. On saat süren ameliyat sonunda Duysak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

İlçe Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen şüphelinin yapılan sicil taramasında 56 yaşındaki C.A olduğu ve üç yıl önce aynı yerde küfürleşme nedeniyle başka bir kişiyi bıçakladığı için tutuklanarak cezaevinde yattığı belirlendi. Zanlının doktor raporunda 110 promil alkollü olduğu tespit edildi. İşlemleri tamamlanan zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Halen hastanede tedavi gören Burak Duysak’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Olayın görgü tanıklarından H.A ise “ Burak ile C.A  evde şarap içiyorlardı. Kavga etmeye başladılar. Kavga büyümeden ayırdım. C.A, masadan kalkarak dışarı çıkıp gitti. Kısa bir süre sonra Burak çöp dökmeye dışarı çıktı. Bir süre sonra Burak eli ile karnını tutarak kanlar içinde kalmış halde eve gelerek C.A beni bıçakladı ambulans çağır” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.