Marmaris'te bayramlık trafik önlemleri

Marmaris Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yaşanması öngörülen trafik yoğunluğu için özel bir çalışma yaptı. Yayaya yol verilmesi konusuna dikkat çeken belediye, hazırlattığı panoları kentin çeşitli noktalarına yerleştirdi.

Marmaris'te bayramlık trafik önlemleri

Uzun Kurban Bayramı tatilinde nüfusu 6 katına çıkacak Marmaris’te yaşanması öngörülen trafik yoğunluğu için Marmaris Belediyesi bir dizi önlem aldı.

Trafiğin en önemli sorunlarından olan "yayaya yol verme" konusunda Marmaris Belediyesi daha önce olduğu gibi uzun bayram tatilinde yine dikkatleri bu konuya yoğunlaştıracak mesajlar hazırladı. Bayram öncesinde ilçede yaşanacak yoğun araç trafiğini düşünerek hazırlanan panolar Marmaris girişindeki refüj boyunca yerleştirildi. Panolarda Belediye Başkanı Ali Acar imzalı "Yayaya saygılı Marmaris'e hoşgeldiniz! İyi tatiller." mesajına yer verildi.

Öte yandan yetkililer Marmaris yaşayanlarına yönelik olarak da zorunlu olmadıkları sürece araçlarıyla trafiğe çıkmamaları çağrısında bulundu. Atatürk Caddesi’ndeki otopark yoğunluğu içinse Belediye araçları bayram boyunca Makine Araç Parkı’na götürülecek. Bir çağrı da hem Marmaris yaşayanlarına, hem de dışardan gelecek konuklara geldi. İçmeler, Turunç yönüne gidecek vatandaşlara Yeni Datça Yolu ve Yunus Nadi Caddesi’ni kullanarak Cumhuriyet Bulvarı üzerinden gidecekleri noktaya ulaşmaları tavsiye edildi. Belirtilen güzergah üzerine Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yönlendirme tabelaları yerleştirildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.