Marmaris'te Apiterapi ve Fitoterapi Merkezi kurulucak

Marmaris Ticaret Odası’nın sağlık turizmi için bölgeye önemli katkı sağlayacağını düşündüğü projede son viraja gelindi. Marmaris’te Apiterapi Ve Fitoterapi Merkezi kurulacak.

Marmaris'te Apiterapi ve Fitoterapi Merkezi kurulucak

Marmaris Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, 2014 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından 'alternatif ve tamamlayıcı tedavi yöntemi' olarak kabul edilen apiterapi ve fitoterapi yönteminin bölgemizde uygulanmaya başlaması için gerekli tüm altyapı çalışmalarında sona gelindi . Açıklamada “ Apiterapi ve Fitoterapi tedavi yöntemleri konusunda eğitim alarak uzmanlaşan Doktor Onkolog Öznur Aksakal ’ın sertifikalarının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmasının arkasından bölgemizde sağlık turizmine de ciddi katkı sağlayacak tedavi yöntemi Odamız öncülüğünde uygulamaya başlanacak.” İfadeleri yer aldı.

Marmaris Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal ve İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Töreyenler, Muğla Valisi  Esengül Civelek ’i makamında ziyaret etti, bilgilendirmede bulundu.  Gelişmelerde ve projede gelinen noktadan memnuniyet duyduğunu belirten Civelek; konuyu yakından takip ettiğini ve Marmaris için büyük kazanım olacak olan bu projeyi de baştan sona desteklediğini söyledi.

Proje, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr.İskender Gençer ve İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Töreyenler ile koordineli yürütülecek. Öte yandan, Osmaniye Bal Evi’nde gerekli hazırlıklara başlanması  ile birlikte eş zamanlı olarak odanın iştiraki olan MTO Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin bünyesinde apiterapi ve fitoterapi tedavi yöntemleri uygulama merkezi olarak hizmet vermesi amacıyla Genel Kurul gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurulda şirket ana sözleşmesinin amaç ve konusuna, apiterapi ve fitoterapi tedavi yöntemleri uygulama faaliyeti ilave edildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü