Marmaris'te apiterapi eğitimi verilecek

Marmaris Ticaret Odası, Sağlık turizmi için önemli olan bir çalışmaya imza atacak. Ticaret Odası, özel bir üniversiteyle birlikte Marmaris’te Sağlık Bakanlığı onaylı Apiterapi eğitimi düzenleyecek.

Marmaris'te apiterapi eğitimi verilecek

Marmaris Ticaret Odası’nın girişimleriyle Marmaris’te Sağlık Bakanlığı onaylı Apiterapi eğitimi verilecek. Eğitim 27 Mart -1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.  Marmaris Ticaret Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada “ Marmaris’e sağlık  sağlık turizmi alanında bir proje daha kazandırmak amacıyla "arıcılık ve bal" temalı girişimlerimizin bir diğer ayağı olan apiterapi konusunda çalışmalara devam ediyoruz. 2015 ve 2017 yıllarında düzenlediğimiz uluslararası katılımlı apiterapi ve arı ürünleri sempozyumunda dile getirilen "marmarisimiz’de bir apiterapi merkezi açılması" amacından yola çıkarak tıp doktorlarımıza yönelik ilk sertifikalı eğitim programına Medipol üniversitesi ile başlıyoruz.” Denildi. Açıklamada, eğitimle ilgili detaylı bilgiye üniversitenin web sitesinden ulaşılabileceği kaydedildi.

Öte yandan eğitimin duyrulması için Marmaris Ticaret Odası heyeti Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aldoğan ve  Muğla İl Sağlık Müdürü  Dr. İskender Gencer'e Ziyarette bulundu. Ziyaretlerde ortak çalışma kararı alındı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü