"Marmaris'te AKP mi varmış?"

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, yerel seçim sürecinde bazı kişilerce algı operasyonu yaratılmaya çalışıldığını söyledi.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, yerel seçim sürecinde bazı kişilerce algı operasyonu yaratılmaya çalışıldığını söyledi. Acar,  bu seçimde  geçen üç dönemki seçimden daha çok oy alacağını söyledi. Acar vatandaşlardan, belediye başkan adaylarının meclis üyesi listelerini iyi incelemelerini de istedi. CHP’nin listesinde yer alan bir isme dikkat çekti ve çarpıcı bir olay anlattı.

Mamaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Beldiye Başkan adayı Ali Acar, Bozburun seçim ofisi açılışında Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Behçet Saatcı ile birlikte Muğla’nın kaybettiği beş yılı geri kazanacaklarını söyledi. Acar “ Arabistan’da su yok, deniz suyundan su sorunu çözüyorlar. Burası Patagonya mı? Bir milyon bütçesiniz var. Nereye gitti beş yıl da 4 milyar lira?  Hesabını sormak boynumuzun borucu.Muğla’yı Barcelona yapmak bizim boynumuzun borcu. “ dedi.

Acar, kendisine ve Behçet Saatcı’ya  yönelik algı operasyonu yaratılmaya çalışıldığını söyledi. Bu çabaların beyhude olduğunu kaydetti.

“Yapılan analizde Behçet Saatcı tescilli. Marmaris’te de algı yaratılıyor. Diyorlar ki Ali Acar’ın 4 bin oyu var falan diyorlar. Şimdi insanoğlu, sandıkta kimin ne yapacağı belli olmaz ama görünen köy kılavuz istemez. Anket yapılıyor şimdi dün. İçmeler’de bir anketörden alınan bilgiye göre Serkan yazıcı birinci, CHP, DSP at başı gidiyormuş. Komediden başka bir şey değil. Aptal biri değilim. Ben durumumun ne olduğunu her iki yılda bir  objektif analiz yaptırırım. Hiç kimseniin en küçük endişesi olmasın. Hep ikili yarış oldu. Üçlü yarıştayız  şimdi. İkili yarışta aldığım oyun daha fazlasını alacağımdan emin olduğumu ifade ediyorum. Başka kullanılan argüman yok. CHP oyları bölünürse AKP çıkacakmış.Buruda AKP mi varmış.? Merkezi hükümet daha bir çivi çakmamış. Hani Aksaz’dan Dalaman’a yol açılacaktı. Bunların hepsi hikaye. Devletin yönetenlerden en ufak katkı almadı bu memleket. Bizi bu şekilde sandıkta yok edemeyeceklerini anlayınca. CHP Adayı olarak Ali Acar’ı  göstermeyelim dediler.  İster A ister B  partisinden memleketin geleceği ilgili endişe duyulacak insanların gücü eline geçirme çabası.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.