Marmaris'te AK Parti'den iftar

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı iftar düzenledi.

Marmaris'te AK Parti'den iftar

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı Marmaris Şehir stadyumunda iftar yemeği düzenledi. Yemeğe, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Kadın Kolları Başkanı Ümmahan Toksöz, Gençlik Kolları Bakan Vekli Emre Güçlü, Milletvekli Hasan ÖZYER, İkinci Sıra Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci  ve partinin bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.  

Kadem Mete, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine ve il iftar yemeğine vatandaşları davet etti . Mete seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, 6 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'da yapacağı mitinge en yüksek katılımı sağlayacaklarını söyledi.Muğla olarak seçimlerde üzerlerine düşeni yapmanın gayreti içinde olduklarını dile getiren Mete, "Rusya'da seçimler oldu her türlü oyunlara rağmen liderleri seçimden zaferle ayrıldı. Rusya başardı şimdi sıra Türkiye'de. Vakit Türkiye vakti, vakit Marmaris vakti." diye konuştu. 

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen de “24 Haziran’a da bu birlik beraberliği görmek istiyoruz. Durmak yok yola devam. Marmaris’te girmedik ev işyeri bırakmayacağız” dedi. AK Parti İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar, teşkilat mensupları ve ilçe halkını bir araya getirdi.

 

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

24 haziranda akepe ye güle güle.. artık ekonomiyi batırdınız.

0 Eray Hayta, 06.06.2018 14:03

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü