Marmaris'te 23 Nisan kutlamaları

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü. Ulusal Egemenliğin hakim kılındığı bu onurlu gün kutlu olsun. 23 Nisan kutlamaları Marmaris’te Atatürk Meydanı’ndaki törenle başladı. Resmi kutlamalar Armutalan Kültür Merkezi’nde devam etti.

Marmaris'te 23 Nisan kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Meydanı’ndaki çelenk töreniyle başladı.Törene, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Tan, Aksaz Deniz Üs Komutanı, siyasi Partiler, kamu kurumları ve odalar ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ata’nın huzuruna Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Resmi törenin ardından bazı siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri Ata’nın huzuruna çelenk sundu. Resmi kutlama programı, Armutalan Kültür Merkezi’nde devam etti. Protokolün de katıldığı törende öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterileri sundu. Gösteriler büyük alkış aldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.