Marmaris'te 23 Nisan kutlama programı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan Pazartesi günü Atatürk Meydanı’ ndaki çelenk törenin ardından Marmaris Amfi Tiyatro’da bayram kutlamaları devam edecek. Marmaris Belediyesi tarafından da ilçenin dört bir yanında çocuklar için hazırlanan bayram şenliği etkinlikleri var.

Marmaris'te 23 Nisan kutlama programı

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü  kutlamaları nedeniyle 23 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da Atatürk Meydanı’nda çelenk töreni düzenlenecek. Törenin ardından saat 10.30’da Marmaris Amfi Tiyatro’da kutlama etkinlikleri olacak.

Marmaris Belediyesi’nin “Keşke Çocuk Olsam”  sloganıyla düzenlediği şenlik yine ilçenin dört bir yanında renkli etkinliklerle devam edecek. Etkinlikler Kültür ve Sanatevi, Türkmenistan Parkı, 19 Mayıs Gençlik Meydanı, İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı ve Armutalan Kültür Merkezi ev sahipliğinde düzenlenecek.

Öte yandan 23 Nisan Pazartesi Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’nın açılışının birinci yıl kutlamaları da gerçekleşecek. Saat 13.00’de başlayacak renkli etkinliklerle çocuklar gün boyunca eğlenecek.

Marmaris’in 23 Nisan Sokağı, 105 Sokak’ta da imce usulü hazırlanan bayram kutlaması gerçekleşecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü