Marmaris'te 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Marmaris’te bir gece de iki lüks villada hırsızlık yaptığı öne sürülen ve son işinde polis tarafından yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Marmaris'te 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Armutalan Mahallesi’nde, bir gece de iki lüks villada hırsızlık olayı yaşanması üzerine asayiş ekipleri harekete geçti. Beş sokakta güvenlik kamera kayıtları incelenerek villalarda parmak izleri alındı. İnceleme sonucunda, poliste hırsızlık sicili bulunan 18 yaşındıki iki şüphelinin kimliği tespit edildi. Zanlıları yakılamak için çalışma başlatıldı.

Çarşamba günü sabah karşı bir ihbarı değerlendiren İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Armutalan Mahallesi’nde lüks villa çevresini kontrol altına aldı. şüpheliler hırsızlık için girdikleri iddia edilen villanın bahçe duvarından atladıklarında polis tarafından yakalandı. İlçe Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen şüphelilerin yapılan sicil taramasında 18 yaşındaki M.U.’nun 47 tane ve18 yaşındaki  M.Ş.T.’nin 11 tane hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından “ nitelikli hırsızlık” suçundan tutuklandı. M.U., İzmir’in Aliağa İlçesi’ndeki cezaevine ve M.Ş.T. Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Polis, ilçe merkezinde meydana gelen park halindeki elektrikli bisiklet ve iş yeri hırsızlık olaylarına karışıp karışmadıklarına dair soruşturma başlattı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü