Marmaris'te 17 kişi gözaltına alındı

Marmaris’te eğlencenin nabzının attığı Barlar Sokağı’nda, 300 polis, 4 polis köpeği eşliğinde “Bayramda huzurlu ve güvenli eğlence” adlı genel asayiş denetimi yaptı. Denetimler sırasında haklarında yakalama kararı bulunan 17 kişi gözaltına alındı.

Marmaris'te 17 kişi gözaltına alındı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Bodrum, Fethiye ve Muğla İl merkezinden gelen, ilçede görevli narkotik, terör, asayiş, kaçakçılık ve yunus motosikletli timlerden oluşan 350 polis, 4 polis köpeği ile birlikte Marmaris’in dünyaca ünlü Barlar Sokağı’nda “Bayramda huzurlu ve güvenli eğlence” adlı genel asayiş denetimi yaptı.

Kent merkezinde bulunan Barlar Sokağı’nın giriş çıkışları tutuldu. 300 metrelik sokakta dolaşan tatilci ve sakinlerinin sicil taraması yapıldı. 112 sıralı disko ve barın müzik yayınları durdurularak kapıları kapatıldı. Mekânlar köpekler eşliğinde denetlenirken tatilcilerin sicil taraması yapıldı. Disko ve Bar işletmecileri, mikrofonla Türkçe ve İngilizce anons yaparak güvenlik için denetimlerin yapıldığını söyledi.

Denetimler Saat:24.00’de başlayıp 02.00’de son buldu.Denetimler sırasında  2 bin 500 tatilcinin kimlik kontrolü yapıldı. Çeşitli disko ve barlarda toplam 200 adet sahte içki, 100 paket gümrük kaçağı nargile ürünleri, 60 gram esrar maddesi, 25 tane extacy hap, iki kişiden iki tane ruhsatsız tabanca, 7 tane çakı ile ekmek bıçağı bulundu. Hakkında çeşitli mahkemeler tarafından yakalama kararı bulunan 17 kişi gözaltına alındı. Barlar Sokağı çevresinde bulunan otopark ve ara sokaklarda park halinde ki 230 aracın plaka sorgusu yapıldı. Evrakları eksik ve hacizli bulunan araçlar polis otoparkına çekildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.