"Marmaris'i markalaştırmak istiyoruz"

Marmaris Ticaret Odası Başkan Adayı Mustafa Gökmen ve ekibindeki isimlerden Caner Torunoğulları basın toplantısı düzenledi.

Marmaris Ticaret Odası’nın 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak seçimlerinde ‘Başkan’ adayı olduğunu açıklayan Mustafa Gökmen ile Gökmen’in ekibinde yer alan Caner Torunoğulları, basın toplantısı düzenledi. 

Gökmen, kırmızı listeyle girecekleri seçime ilişkin  “Gelecek gençlerle gelecek sloganıyla yola çıktık. Genç bir ekibiz ve Marmaris ticari hayatını, daha ileriye, daha iyi noktalara getirmeyi hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda hazırladığımız projelerimiz var. Bunları da yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız. Oda üyelerini, cumartesi günü yapılacak seçimlerde, genç, dinamik ve çalışkan ekibimizin kırmızı listesine destek vermeye çağırıyoruz.” Dedi. 

Caner Torunoğulları da Mustafa Gökmen’in listesinden, MTO’nun konaklama sektörünü temsil eden 8. Meslek Grubu adayı olduğunu açıkladı.Hollanda doğumlu olduğunu ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurumu (DEIK) Lüksemburg  Romanya İş Konseyi Yönetim Kurulu’nda da görev aldığını hatırlatan Caner Torunoğulları, yurtdışı bağlantıları devreye sokarak Marmaris’i markalaştırabileceklerini kaydetti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü