"Marmaris'i marka haline getirmeliyiz"

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Turizmde Parlayan Yıldız Marmaris toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Turizmde Parlayan Yıldız Marmaris toplantısında Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da önemli açıklamalar yaptı. Başkan Acar, Marmaris’te sektörün bütün temsilcilerinin müşteri memnuniyeti için gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini söyledi.

Başkan Acar, Marmaris’in bir turizm kenti olarak yükselen ivme gösterdiğine dikkat çekti. Kamusal alanlarda belediye olarak çok hassas çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.Acar “ cennet, yeşil Marmaris’in ardından Parlayın yıldız Marmaris terimi kullanılıyor. Biz kamusal alanlarla ilgili üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Marmaris’e gelen tüm misafirler kentin temizliğiyle ilgili övgü dolu sözler söylüyor. İlçemizde bisiklet yollarını 19 Kilometreye çıkardık. Biz doğru bildiğimiz şeyleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Acar, ilçede yaşanan sorunların çözümüyle ilgili ortak hareket etmenin  önemine vurgu yaptı. Başkan Acar, GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu’nun Marmaris Tanıtma Vakfı kurulması önerisini de değerlendirdi.Acar, Marmaris’in öncelikli olarak marka haline getirilmesi gerektiğini söyledi.

Acar, Bülent Bülbüloğlu’nun otelcilere yönelik  2019 yılı kontratlarıyla ilgili uyarısına da işaret etti ve  otelcilerin düşük fiyatlarla kontrat imzalamamaları çağrısına destek verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü