"Marmaris'e hayat veren insansınız"

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, Çetibeli ve Çamlı Mahalleleri’ne ziyaretlerde bulundu. Ziyarete katılan vatandaşlardan destek mesajı alan Başkan Acar, projelerini anlattı.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar,  Çetibeli ve Çamlı Mahalleleri’ne ziyaretlerde  bulundu. Ziyarete katılan vatandaşlardan destek mesajı alan Başkan Acar, projelerini anlattı.Bir vatandaş  toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“ Ben Ankara’dan geldim. Melih Gökçek’in hışmından, anlayışından, şehri yok etmesinden, doğal hayatı yok etmesinden şikayet ederek buraya geldim. Çanakkale’den yola çıktım. Gezerek geldim. Cebimde para nereyi beğenirsem ev alacaktım. Foça’yı, Kuşadasını beğenmedim. Beğenmeme nedenlerim var. Onu anlatmaya burada zaman yetmez. Marmaris’i beğendim. Buradan evimi aldım. Gerçekten Marmaris’e hayat veren insansınız. Bunu iltifat olsun diye söylemiyorum. Komşularım bilir. Kimlerle sohbetim varsa. Ali Acar Mamaris’e hayat veren insandır diye anlatıyorum. Kaç kere kendimi Ali Acar’ın yerine koydum.Bundan fazla ne yapabilirim diye?Hiçbir şey yapamam. Kendileri benden çok iyi şeyler yapıyor. Gayet de iyi yaptınız. Teşekkür ederim. Sizden önce muhatabınız Mehmet Oktay da burada toplantı yaptı. Bu konuşmamı kendilerinin yanında da yaptım. Ali Acar çok başarılıdır dedim. Sizi eleştirmelerine de izin vermedim. Mehmet Oktay bana birlikte çalışmayı teklif etti. Teşekkür ederim dedim. Kültür Evi’nde sohbette sizi gördüm. Ankara’dan oyumu sizin için buraya aldığımı söyledim. Oy vermek için. O günkü Ali Acar CHP’liydi. Şimdiki Ali Acar DSP’li. İçinize sinmedi biliyorum. Benim de içime sinmedi. Size oy vermeyi düşünüyorum. Mehmet Oktay etti , etti açıklamadım. Bana oy verdiğinizi açıklayın dedi. Asla açıklamadım. Ama gönlüm sizden yana size oy vermeyi düşünüyorum.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü