Marmaris'e bahar dopingi

Marmaris hafta sonu hem spor eğlenceye doyacak. Marmaris’te düzenlenecek etkinliklerle 7’den 70’e herkes spor yapma imkanı bulacak. Sporun yanı sıra Marmaris’te Aydilge, Ersay Üner ve Bahadır Tatlıöz ücretsiz halk konserleri verecek.

Marmaris'e bahar dopingi

Önümüzdeki hafta sonu Marmaris 7’den 70’e herkesi sporla buluşturacak etkinliklere ev sahipliği yapacak. Marmaris Belediyesi ve Uzunetap işbirliğiyle 31 Mart Cumartesi günü 2’si düzenlenecek FreeathlonFun-Race ve 1 Nisan Pazar günü 3.’sü düzenlenecek RunMarisRun Yarı Maratonu sporseverlere keyifli bir haftasonu yaşatacak.

Sportif etkinliklerin yanı sıra organizasyon kapsamında Aydilge, Ersay Üner ve Bahadır Tatlıöz de ücretsiz halk konserleriyle Atatürk Meydanı’nda Marmarislilerle buluşacak.

Sporun en keyifli branşlarını bir araya getiren Freeathlon Cumartesi günü Marmaris D-Resort Grand Azur plajında gerçekleşecek. Sporcular  yüzme, bisiklet, koşu parkurlarını içeren yarışta bireysel ya da takımlardan oluşacak bayrak yarışı kategorilerinde yarışabilecek. Aynı zamanda “Fun-Race Kids” macera yarışı ile çocuklar da bu maceraya ortak olacak.

1 Nisan Pazar günü başlangıç noktası Atatürk Meydanı olacak etkinlik (Yarı maraton), (Halk koşusu) ve çocuklar için MiniMaris kategorileri ile koşulacak. Etkinlikte şu anda 648 kayıtlı sporcu yer alıyor. Runmaris Run Yarı Maratonu için online başvuru 29 Mart Perşembe saat 23.59’a kadar yapılabilecek.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.