“Marmaris yeniden başkan olmanız için hazır”

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, Molakent Sitesi sakinlerinin konuğu oldu. Site sakinleri Başkan Acar’a desteklerini ifade etti.

“Marmaris yeniden başkan olmanız için hazır”

Molakent Sakinleri, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşan Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar’ı ağırladı.  Molakent Sitesi lokalinde bir araya gelen Başkan Ali Acar ve site sakinleri, yaklaşmakta olan yerel seçim öncesinde görüş alışverişinde bulundu.Başkan Acar, yerel seçim sürecinde yaşananlara değindi.  Marmaris’e yapılanın bir darbe olduğunu belirten Acar, Marmaris’in en başarılı ilk beş belediyeden biri gösterildiğini hatırlattı ve şunları söyledi.

 “Yine bir yerel seçim süreci içindeyiz. İttifaklarla birlikte geçtiğimiz seçimlerden farklı bir süreç yaşıyoruz. Ben de Marmaris’te DSP Adayı ve mevcut Belediye Başkanı olarak, vatandaşlarımızla biraraya geliyorum. Fikirlerini alıyorum ve görüşlerimi aktarıyorum. 15 yıl içine Belediyemizin kısıtlı imkanlarıyla bir çok önemli projeyi hayata geçirdik. Marmaris turizmde aranan bir marka oldu. Kamusal alandaki bu iyileştirmeleri gören özel işletmeler içinde bir cazibe merkezi haline geldi. Biz bu örnek çalışmalarımızı sezilerin takdiriyle devam ettirmek istiyoruz. Altını çize çize söylüyorum DSP Marmaris Belediye Başkan adayı olarak sizlerden oy istiyoruz. İnşallah yeni dönemde Behçet Saatcı kardeşimiz de Büyükşehir koltuğuna oturacak ve 5 yıl boyunca alamadığımız haklarımızla birlikte bundan sonrası için de tüm haklarımızı alacağız.” Site sakinlerinden Duran Ergül,  toplantıya katılanlar adına söz alarak, Başkan Acar’a desteklerini ifade etti. E rgül, “Marmaris’e yaptığınız hizmetlerin hepimiz farkındayız ve Molakent sakinleri olarak arkanızdayız.Marmaris’te büyük çoğunluk yeniden başkan olmanız için hazır” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.