Marmaris TV Yeni Yayın Dönemiyle Geliyor

Marmaris Televizyonu, yeni yıla yeni yayın kuşağıyla giriyor. 19 Aralık Pazartesi günü başlayacak.

Marmaris TV Yeni Yayın Dönemiyle Geliyor

Marmaris Televizyonu, yeni yıla yeni yayın kuşağıyla giriyor. 19 Aralık Pazartesi günü başlayacak yeni yayın döneminde siyasetten yaşam ve sanata  yeni programlar, Beyaz Perdenin izlenme rekoru kıran filmleri ve en çok izlenen diziler Marmaris TV’de izleyici ile buluşacak.

Marmaris Televizyonu, 2017’yi yeni yayın dönemiyle karşılıyor.

Marmaris TV’nin en çok izlenen programlarının yanı sıra yeni prodüksiyonlar ekranda izleyici ile bulaşacak.

Marmaris TV’de yeni bölümleriyle ekrana gelecek Gündem Programı’nın yeni yayın günü Çarşamba…Hayriye Akok’un hazırlayıp sunduğu Gündem Programı  21 Aralık’ta başlıyor. Programın ilk konuğu Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar olacak.

Marmaris’in tarihini sözlü olarak kayıt altına alan, kült yapıtlardan  Bir Zamanlar Marmaris programı da yeni yılda yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Nostalji müzik eserlerin Asil Arman tarafından yorumlandığı, sunuculuğunu Mutlu Kopuz’un yaptığı Saklı Kalan Şarkılar programı her Salı akşamı saat 20,30’da Marmaris TV ekranlarında olacak.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ise Türk Sanat Müziği eserlerini yorumlayan Zeynep Soyer’in sunduğu Zeynep’le müzikli Sohbetler programı olacak. 20.30’da başlayacak programda hem sevilen müzik eserleri seslendirilecek hem de keyifli sohbetler yapılacak.

Cuma günleri ise izleyiciler Uzun Haftasonu programı ile Marmaris’te keyifli bir yolculuğa çıkacak. 20,30’da başlayacak gezi programının bölümleri Marmaris’te unutulmaz bir tatilin izini sürüyor.

Vahap Akkaya’nın sunuculuğunu yaptığı bir başka gezi programı ise Gezginin Günlüğü. Gezginin Günlüğü programıyla  Marmaris’e bir başka açıdan bakacaksınız.

Geçmiş Zaman Olur ki? Ne Kadar Marmarislisiniz? “Ve Marmaris’i çok seviyorum çünkü” …Hepsi Marmaris TV’de yeni yayın döneminde izleyici ile buluşacak.

Dopdolu ve keyifli bir yeni yayın döneminde Beyaz Perdenin izlenme rekoru kıran filmleri de Marmaris TV’de olacak. Dünyaca ünlü yıldızların rol aldığı  eserler yabancı film kuşağında ilk kez Her Pazar akşamı saat 20,30’da yayınlanacak.

Nostalji Kuşağı’nda ise Yeşilçam’ın dev isimlerinin unutulmaz filmleri yer alacak. Nostalji kuşağı her Cumartesi  akşamı saat 20,30’da yeni Türk filmi eserleriyle izleyiciyle buluşacak.

Marmaris TV’de korku filmi severler de ekran başından ayrılmayacak. En çok izlenen filmler Korku filmi kuşağında  izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Sadece filmler değil, yeni yayın döneminde izlemeye doyum olmayan diziler de Marmaris TV’de. Kara Şimşek, Mavi Ay, Kökler, Kung-fu, Zengin ve Fakir ve daha fazlası Marmarisliler ile buluşacak.

Yeni yayın döneminde çocuklar da unutulmadı. Çizgi Sinemanın en beğenilen eserleri, çizgi diziler ve animasyon filmler… Bu yapıtları sadece çocukları değil, yetişkinleri de ekrana bağlayacak.

Marmaris TV , yeni yayın döneminde, yeni yayın akışıyla çok konuşulacak…

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü