"Marmaris Türkiye'nin en başarılı ilçesi"

Marmaris Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda altı gündem maddesi karara bağlandı.

Marmaris Belediye Meclisi Nisan ayı  dördüncü olağan toplantısında altı gündem maddesi görüşüldü. Gizli oylama ile encümen üyesi seçimi yapıldı. Arzu Kayaoğulları ve Hakkı Şevket Bayındır encümen üyeliğine seçildi.Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri ise CHP’li Hakkı Şevket Bayındır, Zeki Danışman ve Haluk Çiftçi ile AK Partili Hasan Yıldırım oldu. İmar Komisyonu üyeliğine de CHP’li Arzu Kayaoğulları, Duran İlgün ve İsmet Kamil Öner ile AK Partili Hüseyin Öztürk seçildi. Toplantıda denetim Komisyonu raporu hakkında meclise bilgi verildi.

Meclis toplantısında AK Partili Yeliz Kışla’nın 3 kez mazeretsiz ve izinsiz şekilde meclis toplantılarına katılmadığı için  meclis üyeliğinin düşürülmesi de görüşüldü. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, gündem maddesi hakkında bilgi verdi. Acar, Yeliz Kışla’nın kendisini de arayarak meclis üyeliği görevine devam etmek istemediğini bildirdiğini kaydetti. Madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantının son gündem maddesi Belediye Başkanı’nın 2017 yılı idari faaliyet raporunun görüşülmesiydi. Başkan Acar, faaliyet raporundan bazı bölümler okudu.Görüşme sırasında Başkan Acar, koltuğunu meclis ikinci başkanvekili İsmet Kamil Öner’e devretti. Meclis üyeleri faaliyet raporuyla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi.

Başkan Acar da faaliyet raporu hakkında konuştu. Başkan Acar, Türkiye’de büyükşehirler arasında en başarılı ilçe belediyesi olduklarını söyledi. Başkan Acar, bölge menfaati adına işbirliğine açık olduklarını kaydetti. Bozburun’da Taibat  Varlıklarını Koruma Kurulu’na  ait  10 bin metrekarelik alanı örnek gösterdi. Bu alanın belediyeye tahsis edilmesi için  merkezi yönetimin temsilcilerinden de destek aldıklarını kaydetti. Destek verenlere teşekkür etti. Bölgeye yakışır bir hizmeti burada hayata geçireceklerini söyledi.Faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü