"Marmaris tertemiz bir şehir"

5. Marmaris Tiyatro Günleri kapsamında dün akşam Selçuk Yöntem’in de rol aldığı “Benim Adım Feuerbach” oyunu sahnelendi. Usta oyuncu sahneye çıkmadan önce Marmaris Televizyonu’na da özel açıklamalar yaptı.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem, "5. Tiyatro Günleri" kapsamında ‘Benim Adım Feuerbach’ ile seyirci karşısına çıktı.Oyunda Yöntem’e; Toprak Can Adıgüzel ve Gülçin Kültür Şahin eşlik etti. Armutalan Kültür Merkezi Tarık Akan Sahnesi’nde izleyici ile buluşan oyun Marmarisliler’den yoğun ilgi gördü.

Selçuk  Yöntem, sahneye çıkmadan önce Marmaris Televizyonu’na özel açıklama yaptı. Yöntem, tiyatro oyunu hakkında konuştu. Yöntem oyunu ilk kez 1996 yılında sahnelediklerini hatırlattı. Şu sıralar sadece tiyatro oyunu ve televizyonda yayınlanan Milyonluk Resim Yarışması  projelerinde yer aldığını kaydetti. Yöntem, yoğun bir çalışma temposu içinde. Ancak usta sanatçı için tiyatronun yeri ayrı. Tiyatro oyunlarının sanatçının vazgeçilmezi olduğunu söylüyor.

Selçuk Yöntem, uzun yıllar sonra Marmaris’e tiyatro oyunu nedeniyle  gelmiş. Marmaris’in doğasına ve temizliğine de hayran kalmış. Yöntem “Marmaris’i gezdim, pırıl pırıl bir şehir. Marmaris Belediyesi’ni kutluyorum” dedi.Yöntem, Marmaris’te Tarık Akan Sahnesi’nde  de izleyicilerle buluşacak olmaktan mutluydu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.