Marmaris standına yoğun ilgi

Hollanda’nın Utrecht kentinde kapılarını açan...

Marmaris standına yoğun ilgi

Hollanda’nın Utrecht kentinde kapılarını açan Turizm Fuarı’nda Marmaris standına yoğun ilgi gösteriliyor.
Avrupa pazarı için büyük önem taşıyan Hollanda Utrecht Turizm fuarı kapılarını açtı. Fuarda Marmaris tanıtımı da yapılıyor. Fuarın ilk izlenimleri turizmcileri sevindirdi. Çünkü Hollanda’da Marmaris standına ilgi yoğun oldu. Marmaris Ticaret Odası Marmaris standında ilçeyi tanıtıyor. Fuarda tanıtım çalışması yürüten Marmaris Ticaret Odası Meclis Üyesi Cüneyt Ünver , görüşmeler ve izlenimleri hakkında açıklamalar yaptı. Ünver,”Öncelikli hedefimiz bölgemizi en iyi şekilde tanıtmak olup,turistlerin tercih seçimlerinde bölgemizi tercih etmelerini sağlamaktır. Tur operatörleri ile yaptığımız görüşmelere göre,2018 yılı bir önceki yıllara göre daha iyi olacak. Ayrıca turistlerinde stantlarımıza olan ilgisi 2018 yılının daha iyi olacağını göstermektedir” dedi.
Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy da Marmaris standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Utrecht Turizm Fuarı 15 Ocak tarihinde sona erecek.

Öte yandan Marmaris Belediyesi’nin ilçede hayata geçirilen bisiklet rotaları da Hollanda’da yılın bisiklet rotalarına aday gösterilmişti. Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, adaylıkla ilgili dosyaları teslim etmek ve görüşmeler yapmak üzere Hollanda’da temaslarda bulunuyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü