Marmaris Rallisi başlıyor

Bu hafta sonu gerçekleşecek Marmaris Rallisi öncesi organizasyonun teknik toplantısı yapıldı. Toplantıda organizasyonun önemine dikkat çekildi. Marmaris halkının etkinliğe katılması çağrısında bulunuldu.

Marmaris Rallisi başlıyor

Marmaris Rallisi  öncesinde organizasyonun teknik toplantısı Grand Yazıcı Turban Otel’de gerçekleşti. Toplantıya Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel,İlçe Emniyet Müdürü Metin Ercan,Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Serkan Yazıcı  ile diğer kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.Toplantının açılış konuşmasını Kaymakam Yüksel yaptı. Organizasyonun Marmaris için önemine dikkat çekti.

TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı,organizasyon hazırlıklarının kurumların da desteğiyle çok iyi bir şekilde gerçekleştiğini söyledi. Marmaris Rallisi hakkında bilgi verdi.Yazıcı,  Marmaris Rallisi’nin Dünya Ralli Şampiyonası’na prova niteliğinde olduğunu hatırlattı. Dünya Ralli Şampiyonası’nın dünyanın en büyük ikinci otomobil spor aktivitesi olduğunu söyledi. Yazıcı “ Dünya Ralli Şampiyonası 700 milyon kişinin seyrettiği,  132 ülkede yayınlanan ve  12 bin saat yayını olan  dünyanın en büyük ikinci  otomobil spor aktivitesi. Seyircileri de farklı.Ülkeye müthiş fayda sağlayacak. Bölgemizdeki  yollar buna çok uygun. Datça' da etap var. Burada yapılan çekimleri Cuma günü canlı yayında kullanacaklar. Dünya Şampiyonası’nda en iyi etap olduğunu söylediler.”dedi.

Serkan Yazıcı,tüm Marmarisliler'i yarışı izlemeye davet ederek “ halka önemli görev düşüyor. Bu organizasyon, Japonya, Kenya, Güney Afrika, Şili , Paraguay arasından bize nasip oldu. Buna halkın da sahip çıkması lazım. Bütün dünyaya ülke tanıtımını iyi yapmalıyız. Türkiye’nin güzelliklerini ve Türk misafirperverliğini  göstermek için bu yarış önemli bir fırsat. Halkın  destek olmasını bekliyoruz. Seyirci desteği bekliyoruz.” Diye konuştu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.