Marmaris projelerini anlattı

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, bugün bir basın toplantısı düzenledi. Ülgen, Marmaris’te hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Marmaris projelerini anlattı

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, basın mensuplarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Ülgen ilçenin sorunları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ülgen sözlerine Deniz Baykal’a geçmiş olsun  dileyerek başladı. Osman Ülgen, 2019 yılında yapılacak seçimlere işaret etti. Hedeflerinin AK Parti’nin yerelde kazanması olduğunu söyledi.

Ülgen, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğüt ve Taşlıca’ya verilen içme suyu hakkında konuştu. Bu kaynağın içme suyu olarak kullanılamadığını belirtti. Buradaki su sorununu çözümü için  bir proje hazırladıklarını açıkladı. Taşlıca Göleti’nde çalışma yapılacağını söyledi.

Ülgen, Marmaris ve Datça Yarımadası’ndaki su sorununu  kesin çözmek için de büyük bir proje hazırlığında olduklarını söyledi.2019 yılında bu çalışmanın temeli atılabileceğini söyledi. Henüz yer konusunda açıklama yapamayacağını belirtti.

Ülgen,  bölge için imar çalışmalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla başladığını kaydetti. Ülgen, İçmeler’e de fakülte yapmayı planladıklarını duyurdu. Bu fakültenin kış aylarında ilçede ekonomiyi canlandıracağını kaydetti.

Ülgen, basın toplantısında Hasan Şencan’ın  partiden ve belediye meclis üyeliğinden istifa etmesiyle ilgili de konuştu. “İstifa tek taraflıdır. Hasan Şencan’ın yerine Hasan Yıldırım görev alacak” dedi. Ülgen, Beldibi’nde gençlerin spor yapabilecekleri alanlar için çalışma yapıldığını hatırlattı. Muğla Şehir Hastanesi’nin de 29 Ekim’de açılacağını duyurdu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü