Marmaris öğrenci meclisi toplandı

Marmaris Öğrenci Meclisi Kaymakam Celalettin Yüksel’in katılımıyla toplandı.Muğla’nın Marmaris ilçesinde Öğrenci Meclisi toplantısı Marmaris Öğretmenevi’nde...

Marmaris öğrenci meclisi toplandı

Marmaris Öğrenci Meclisi Kaymakam Celalettin Yüksel’in katılımıyla toplandı.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde Öğrenci Meclisi toplantısı Marmaris Öğretmenevi’nde gerçekleşti. Toplantıya Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Marmarisli genç yazar Rana Demiriz, Marmaris Öğrenci Meclisi ve Muğla İl Öğrenci Meclisi Başkanı Mehmet Batuhan Solmaz Birinci ve okul temsilcileri katıldı.
Kaymakam Yüksel İl Öğrenci Meclisi Başkanı seçilen Mehmet Batuhan Solmaz Birinciyi tebrik etti. Yüksel yaptığı konuşmada, öğrencilere görüş alışverişinde bulunmanın önemine vurgu yaptı. Öğrencilere hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Zülayha Aldoğan seçilmiş olan öğrenci temsilcilerini çok önemsediklerini kaydetti. Deneyimlerini öğrenci meclisi üyeleriyle paylaşan Türkiye’nin genç yazarlarından olan Rana Demiriz ise öğrencilere kitap okuma önerisinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından, öğrenci meclisinde öğrenciler görüş alışverişinde bulundu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü