Marmaris Kitap Günleri başladı

İkinci Marmaris Kitap Günleri düzenlenen açılış kokteyli ile başladı. Geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan gazeteci Tayfun Talipoğlu anısına düzenlenen kitap günlerinin açılışına gazeteci İrfan Değirmenci de katıldı.

Marmaris Kitap Günleri başladı

İkinci Marmaris Kitap Günleri, düzenlenen açılış kokteyli başladı. Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan gazeteci Tayfun Talipoğlu anısına düzenlenen kitap günlerinin açılış törenine Gazeteci İrfan Değirmenci de katıldı. Tören’de İrfan Değirmenci konuşma yaptı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da açılış kokteylinde konuştu. İkinci Marmaris Kitap Günleri’nde dünyanın en küçük kitabının tanıtımı da gerçekleşti. 

6 gün sürecek etkinlik kapsamında 22 yayınevi ve yayınevlerine bağlı yazarlar her gün saat 10.00'dan 19.00'a kadar Kültür ve Sanat Evi'nde olacak. Kitap Günleri'nde indirimli kitaplar da satışa sunulurken, yazarlar kitaplarını okuyucular için imzalayacak. Etkinlik kapsamında ayrıca Portekiz Fahri Konsolosu Aaron Nommaz, Asiye Koray Bendon ve eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen de okuyucularıyla bir araya gelecek. 

Öte yandan 3-4-5 Nisan tarihlerinde de Kitap Günleri'nin devamı niteliğinde Marmaris ve çevresinde yaşayan yerel yazarlar da Kültür ve Sanat Evi'nin konuğu olacak, kitaplarını imzalayacak. 

29 Mart Çarşamba günü Saat: 18.00’de  Portekiz Fahri Konsolosu Aaron Nommaz “Kanuni’nin Yahudi Bankeri” adlı kitabının imza günü  Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecek. 

Saat 17.30’da ise Asiye Koray Bendon söyleşisi ve imza etkinliği Kültür ve Sanat Evi’nde olacak. 1 Nisan Cumartesi ise saat 14.00 ‘te ise Armutalan Kültür Merkezi’nde Altan Öymen söyleşisi ve imza etkinliği var.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.