Marmaris fotoğrafları binlerce beğeni aldı

“Hoş geldin Boyacı” adlı tiyatro oyunu için Marmaris’e gelen Berna Laçin, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Marmaris’ten paylaşılan kareler 18 binin üzerinde beğeni aldı.

Marmaris fotoğrafları binlerce beğeni aldı

Sanatçı Berna Laçin Hoş geldin Boyacı adlı tiyatro oyununu sahnelemek için Marmaris’e geldi. Laçin, Erkan Özyağcılar ile birlikte Marmaris Huzurevi’nde kalan sanatçı Altan Karındaş’ı ziyaret etti. Ziyaretiyle ilgili ise “Altan Karındaş ustayı ziyaret ettik bugün. Marmaris Belediyesi'ne ait , deniz kenarı pırıl pırıl bir huzurevinde, keyfi yerinde... Şöyle tatlı bir komedi olsa oynayacak enerjide. Ah oynasa da biz de izlesek. Hani 90'lık birini oynarken konuşma taklidi yaparlar ya, yanlış arkadaş! O güzel ses ve nefis diksiyon aynen duruyor. Hafıza desen benden iyi o da ayrı” notunu paylaştı.

Berna Laçin yine güzel bir Marmaris görselinin yer aldığı fotoğrafını paylaşırken de “ Fıstık çamı ve gülün kokusu, denizin tuzuna karıştı, doğanın parfümü benimle şu an” notunu yazdı.Laçin,  Marmaris’ten paylaştığı bir başka fotoğrafta ise “ Dün gece Hoşgeldin Boyacı ile 3. sezonu bitirdik. Ân itibari ile bana yaz geldi. Keyfin bu kadar büyüğünü bahşedene şükürler olsun” yorumunu yaptı.  

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.