"Marmaris ders olarak okutulmalı"

Marmaris hem doğası hem de belediyecilik hizmetleriyle yerli ve yabancı misafirleri büyülüyor. Son olarak ilçeye gelen bir vatandaş, Marmaris’e hayranlığını Belediye Başkanı Ali Acar’a yazdığı bir e posta ile ifade etti.

Tatil için Marmaris'e gelen Ahmet Babaoğlu isimli bir vatandaş ilçeden etkilenerek, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’a teşekkür etmek amacıyla elektronik posta gönderdi. Yazısında "Üniversitelerde Marmaris ders olarak okutulsun” değerlendirmesinde bulunan Babaoğlu, Marmaris'ten övgü dolu sözlerle bahsetti. Babaoğlu yazısında şu ifadelere yer verdi.

Sayın  Ali Acar bey,
15 gündür ilçenizde kızım ile birlikte konaklıyoruz. 
Sizlere teşekkürü bir borç bilerek yazma gereği duydum.
Bir parça Dünya şehirlerini ve kasabalarını gezmiş biri olarak, Marmaris’e her gelişimde bir kez daha hayran oluyor ve gurur duyuyorum.
Şehrin düzenli yerleşimi, mezarlıklarından tutun sanayisine ve arka sokaklarına kadar pırıl pırıl oluşu, yoğun trafik olduğunda dahi korna sesi duymamak, insanların sevecen ve ilgili yaklaşımı, mimarisi, şehir plancılığı, bisiklet yolları, tek bir çöp veya bakış estetiğini rahatsız edecek görüntü olmaması...
Hangi birisi için teşekkür edeceğimi bilemedik.
Üniversitelerde Marmaris ders olarak okutulsun. 
O kadar mı diyeceksiniz...
Evet o kadar. 
3 gün için konaklamaya gelmiştik, şehrin huzuru, güzelliği bize yılbaşını da burada geçirmeyi sanki zorunlu kıldı. 
Avrupa’nın birçok turistik ve gezilebilir yerlerinin yöneticileri Marmaris’i görmeli ve buradan çıkaracakları dersi ülkelerine aktarmalıdır.
Ben ve kızım bir kez daha en içten teşekkürlerimizi başarılarınızın devamı dileğiyle iletiyoruz. Saygılarımızla


YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü