Marmaris bisiklet yolu dünyaya tanıtılıyor

Marmaris Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen bisiklet yolları dünyaca ünlü seyahat firması Thomas Cook’un tanıtım kataloğuna girdi. Seyahat firması Marmaris Bisiklet yollarını ilk olarak İsveç’te tanıtacak. Tanıtım çalışması diğer İskandinav ülkelerinde de gerçekleşecek.

Marmaris bisiklet yolu dünyaya tanıtılıyor

Marmaris ve çevresindeki bisiklet yolları yurtdışında  ses getirmeye devam ediyor. Son olarak dünyaca ünlü seyahat firması Thomas Cook Marmaris’te bisiklet rotalarını tanıtım kataloğuna  dahil etti. Marmaris Belediyesi tarafından hayata geçirilen bisiklet yolları İlk olarak İsveç’te tanıtılacak. Daha sonra diğer İskandinav ülkelerinde tanıtılacak.

Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, konuyla ilgili açıklama yaptı. Kirt”Dünyaca ünlü Thomas Cook firması İskandinav Bölgesi’nde Marmaris bisiklet rotalarını tanıtım kataloğuna aldı. Bu milyonlarca insana bu firma sayesinde ulaşmamız demek.İlk olarak İsveç’te tanıtılmaya başlandı.Önümüzdeki günlerde Norveç,Danimarka ve Finlandiya’da da tanıtım yapılacağına inanıyoruz. Bu bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Marmaris’te bisiklet turizmine yaptığımız yatırımın olumlu sonuçlarını önümüzdeki birkaç yıl içinde fazlasıyla alacağımızı düşünüyoruz. “

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.