Marmaris Belediyesi'ne teşekkür mektubu

Marmaris'e tatile gelen Serap Özpamuk....

Marmaris Belediyesi'ne teşekkür mektubu

Sahipsiz hayvanların yaşam şartlarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarıyla adından söz ettiren Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve gönüllülerin yürüttüğü çalışmalar övgüyle karşılanıyor. Son olarak tatil için Marmaris'e  gelen Serap Özpamuk, yaşadığı olayı ve teşekkürlerini bir mektupla Marmaris Belediyesi'ne bildirdi.

Özpamuk'un mektubu şöyle:

Sayın Yetkili
Ekim ayında Marmaris Söğüt’te bir hafta tatil için bulunduğum sırada yavru bir kedinin yaralı ve yarasının kurtlandığını fark ettim. Kendi imkanlarım ile birkaç gün baktıktan sonra yavrunun durumunun kötüye gitmesi nedeni ile veteriner aramaya başladım. Bu arada kardeşim Marmaris Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’ne ulaştı. Ankara ve diğer illerdeki merkezlerin durumunun ne kadar vahim olduğunu bildiğimden istemeden de olsa geri döneceğim için yavruyu belediyenin bakım merkezine ulaştırdım. İsmini şu anda hatırlamadığım rehabilitasyon merkezinin yetkilisi beyefendinin insanlığı, bizleri karşılaması, ayrıca yavruya gösterdiği sevgi takdire şayandı. O sıra bir hanımefendi bize yönelerek “Aklınız kalmasın her şeyi ile biz gönüllüler ilgileneceğiz, siz rahat olun” demesi içimi o kadar rahatlattı ki bunu size anlatamam. İlgilenen gönüllü Tülay Yıldız Hanım üzerinden ortalama 40 gün geçmiş olmasına rağmen halen bebeğin resimlerini bizimle paylaşıp her gün sağlığı hakkında bizi bilgilendirmektedir.
Sizlerin nezdinde;
Marmaris Belediyesi’ne
Marmaris Rehabilitasyon Merkezi’ne
Marmaris Hayvan Hakları Derneği’ne
Ve en önemlisi Sn.Tülay Yıldız Hanımefendi’ye teşekkür ederim.
Sokak hayvanlarına bu kadar ilginin, sevginin, emeğin verildiği bir yerleşim daha önce hiçbir yerde görmedim. Allah hepinizden razı olsun. Emeğinize gönlünüze sağlık

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü