"Marka Kent Marmaris'i Dünya Kenti yapacağız"

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, bugün ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Acar yeni dönem projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, ilçede görev yapan basın kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Acar,yerel seçim sürecine ilişkin açıklama yaptı. Marmaris’te halkın talebi ve gördüğü lüzum üzerine bir kez daha aday olduğunu hatırlattı.

Acar “ Yıllık görev süresi içinde başarılı belediye başkanı olarak herkesin takdirini kazanmış belediye başkanı ve ekibi olarak hizmet ettik. Başarılı belediye başkanı olarak hiç kimsenin söyleyebileceği bir şey yoktur. Kaldı ki CHP Genel Merkezi Marmaris Belediyesi’ni en başarılı ilk beş belediyesinden biri olduğumuzu ifade etmiştir. Ayrıca mensubu olduğumuz partimizi mahçup edecek, yüz kızartacak idareciliğimiz olmamıştır. Bu kriterler de göz önüne alındıktan sonra bizim aday gösterilmememiz  Marmaris kamuoyunda tepki yaratmıştır. Halkımız beklentisi ve isteği üzerine , biz kendi çizgimize yakın olan, aynı siyasi görüşte olduğunu bildiğimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ayrı düşmeyen DSP’den adaylığımızı açıkladık.”

 Acar, önümüzdeki yerel seçimin Marmaris için çok önemli olduğuna işaret etti. Marmaris halkının sağduyu ve objektif şekilde kararını vereceğini söyledi. Başkan Acar “Takdir tabii ki sizlerin. Seçimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu kritik dönemde değerlendirmelerinizi objektif olarak yapacaksınız. Parti oylarının bölünmesi söz konusu değil. Marmaris’in geleceğiyle ilgili yarattığımız bu yüksek çıtayı, temiz kent, sosyal donatı alanlarıyla birlikte bu kentin geriye gitmemesi için bu sorumluluğu  bir kez daha üstlendik. Marmaris halkı , seçmeni Marmaris’i yönetecek bir belediye başkanı,  yani yönetici seçecek. Birileri tarafından yönetilecek bir kişiyi belediye başkanı olarak seçme lüksü olmadığını hatırlatmak istiyorum.” Dedi.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, yeni dönem projelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Sosyal, spor ve sağlıklı yaşam, turizm, kentsel ve altyapı, kültürel – sanatsal, çevresel ve kırsal mahallelere yönelik başlıkları altında 66 projeyi içeren Seçim Bildirgesi basın mensuplarına dağıtıldı. Başkan Acar  “ Seçim bildirgelerimiz hazırlandı. Önümüzdeki beş yıl içinde Marmaris yaşayanlarına hangi hizmetleri hayata geçireceğimizle ilgili bu seçim bildirgeleri herkesin evine dağıtılacak. 15 yıllık deneyim sonucu, mevcut yasalarla, büyükşehir yasasının getirmiş olduğu yetki ve sorumluluk çerçevesi içinde kendi bünyemizde olan projelerimizi hayata geçireceğimizi sizinle paylaştık. Takdir edilecek projeler mevcut. Eksiklerimiz vardı. 15 yılda gerçekleştiremediğimiz projelerimiz  vardı. Bunlardan biri hayvan barınağı, dar gelirli vatandaşların çocukları için kreş projemiz var. Balıkçılar çarşısı,balıkçı halini hayata geçirerek  keyifli ortam yaratacağız. Sosyal kültürel faaliyetlerimiz aktif şekilde M armaris’in yaşamında yer alacak. Sportif faaliyetleri kent halkının kullanabileceği, yüzme eğitim tesisi, salon sporlarıyla ilgili her türlü imkanı sağlama gayreti içinde olacağız. Ulusal ve uluslar arası her türlü kültürel ve sportif müsabakalara Marmaris ev sahipliği yapmaya devam edecek. Marka kent yarattık. Dünya kenti olma yolunda adımlarımız güçlü şekilde devam ettireceğiz.” Diye konuştu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü