Makamlar çocuklara devredildi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da bugün makamını küçük öğrencilere bıraktı. Marmaris yerel yönetiminin başına geçen öğrenciler, trafik ve geri dönüşümle ilgili talep ve görüşlerini de aktardı.

Makamlar çocuklara devredildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, küçük öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da temsili olarak Belediye Başkanı oldu.
Marmaris Çağdaş Bilim Koleji 4. Sınıf öğrencileri Dağhan Taşözü, Adal Öztürk ve Kadir Gök, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı makamında ziyaret etti. Öğrencilere okul yöneticileri Ahmet Ünal ve Hasan Hüseyin Yayın ile öğretmenleri Elif Yüksel eşlik etti. Geleneksel olarak kısa bir süreliğine Marmaris yerel yönetiminin başına geçen öğrenciler, okullarına güven içinde gidip gelebilmeleri için üst geçit, geri dönüşüm projesi kapsamında geri dönüşüm malzemelerinin toplandığı kutularının arttırılmasını ve ilçeye katlı otopark yapılmasını istedi.
Koltuğunu küçük öğrencilere bırakan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar yaptığı konuşmada “Belediyemizin yetkisinde olan konularda gerekli çalışmaları yerine getireceğiz, yetki ve sorumluluğun bizde olmadığı konularda ise yetkili kurumları harekete geçirmek için çalışacağız” dedi

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü