''La Branda'' zinciri Marmaris'te

Alman FTI firmasına bağlı La Baranda otel zinciri Marmaris’in en tanınan ve yatak kapasitesi yüksek otellerden birini aldı. 24 Nisan’da kapılarını açacak Mares Otel artık “La Branda Mares” adıyla hizmet verecek.

''La Branda'' zinciri Marmaris'te

Her Pazartesi akşamı Turizm sektörüyle ilgili  öne çıkan gelişmelerin paylaşıldığı Turizm Güncel programı saat 20,30’da izleyici ile buluşuyor.Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt’in hazırlayıp sunduğu programda Marmaris’teki önemli bir gelişmeye de yer verildi. Marmaris’in en tanınan otellerinden Mares Otel’in Alman FTI firmasına bağlı La Baranda otel zincirine dahil olduğu açıklandı.

Kirt''Marmaris’in en tanınan ve yatak kapasitesi yüksek otellerinden Mares otel geçtiğimiz sezon sonunda Yazıcı grubundan mal sahibi olan Koç Grubu’na iade edilmişti. Kontrat karşılıklı olarak feshedilmişti. Alman FTI firmasına bağlı “La Branda” otel zinciri ile anlaşma sağlandı ve otelin yeni adı La Branda Mares oldu. Aldığımız bilgilere göre de La Branda Mares 24 Nisan’da kapılarını müşterilerine açıyor.'' dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.