La Boheme Marmaris'te açıldı

Marmaris’te marka ve kaliteyi buluşturan La Boheme açıldı.

La Boheme Marmaris'te açıldı

Fransa’da birçok başarılı projelere imza adan iş adamı Nazım Ergin, Marmaris’e yatırım yapmayı tercih etti. Nazım Ergin, Türkiye’de bir Avrupa markası yaratma hedefiyle yola çıktı.  Ergin, La Boheme adını verdiği çanta mağazasını Marmaris’te açtı. Mağazada, La Boheme markasının  yanı sıra Türkiye’de  ve  dünyada  tanınan Gön , Tony Bellucci , Bond  markaları da  yer alıyor.

Marmaris’te özellikle yaz aylarınca binlerce turistin uğrak yeri olan  Yat Limanı Barbaros Caddesi’ndeki mağazanın açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Hollandalı Türk İşadamı ORKA Oteller’in sahibi Turgut Torunoğlulları mağaza açılışını Nazım Ergin ile birlikte yaptı. Açılışın ardından Torunoğulları ve davetliler mağazayı gezdi.

La Boheme Markası’nın sahibi İş adamı Nazım Ergin açılışta markasına ve gelecek planlarına ilişkin  açıklamalar yaptı. Ergin “ Bu düşüncemin  temel amacı, Türkiye’de Türk markası yaratmaktı. Marmaris merkezli Türkiye’ye  açılmak istiyoruz.”dedi.

Ergin, Fransa’da yaşıyor ancak yatırımlarını Türkiye’de yapmayı tercih ediyor. Nazım Ergin, böylesine önemli bir markanın hayata geçmesinde neden Marmaris’i tercih ettiği yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi:  “ Marmaris’ten başlama sebebimiz Dünya’ya hitap eden bir yer olması. Türkiye’nin incisi burası. Buradan Dünya’ya daha rahat ulaşabiliriz. Rusya, Avrupa,Amerika’ya daha iyi hizmet verebileceğimizi düşünüyorum.  Burada talep var.  “

La Boheme, Marmaris’te doğdu. Ancak büyüyecek. Hedefi ise Dünya Markası olmak. Ergin “La Boheme'i dünya markası yapmayı hedefliyoruz. Bundan sonra İstanbul, İzmir,  Ankara’da şubemiz  olsun istiyoruz. Rusya, Avrupa özellikle   Paris piyasasına gireceğiz. Avrupa markası olmak istiyoruz.” sözleriyle  hedefini anlattı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü