Kuyumcuda dehşet anları

İçmeler’deki bir kuyumcuda dehşet yaşandı. Aynı caddede işyeri bulunan bir kişi, müşteriye kendisinin ayıplı mal sattığını söylediği meslektaşının dükkanında terör estirdi. Öfkeli işletmeci üç kişiyle birlikte dükkan bastı. Kuyumcuya silah doğrultuldu. Olayda kuyumcu tekme tokat dövüldü.

Kuyumcuda dehşet anları

İçmeler Mahallesi'nde geçen pazartesi günü saat 11.40'da dehşete düşüren bir olay gündeme geldi. Bir gün önce kadın müşteri, İçmeler’deki kuyumcuya gitti. Marmaris’teki bir başka işletmeden altın kolye ile birlikte ay-yıldız şeklinde kolye ucu aldığını, değerini ve orijinal olup olmadığını sordu. Kuyumcu H.K. ürünün altın ve pırlanta olduğunu ama üzerinde ayar damgası olmadığı için bir fiyat belirtemeyeceğini söyledi.

Ertesi gün dükkana, kadın müşterinin ürünü aldığı, aynı caddede 30 metre ilerideki işletmesi  bulunan kuyumcu M.C., yanındaki 3 kişiyle geldi. Beraberindekiler kapıda dururken M. C., meslektaşı H.K.'nın dükkanından içeri girdi. İddiaya göre, müşterisine ayıplı mal aldığını söylediğini öne sürdüğü H.K.'ya zarar ettiğini,  bu nedenle kendisine 3 Bin Lira vermesini istediğini söyledi. Olumsuz yanıt alan  M.C., H.K.'yı oturduğu yerden yumruklayarak yere düşürdü. İddiaya göre dışarıda bekleyen  V.S. belinden çıkardığı tabancayla H.K.'ya ateş etmek istedi ancak silah tutukluk yaptı. Ardından H.K. grup tarafından tekme-tokat 30 dakika boyunca dövüldü. O anlar ise işyerinin güvenlik kamerası görüntülerince kaydedildi.

 Zanlılar işyerinden ayrıldı. Durum polise bildirildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, 4 zanlıyı yakaladı.  Yapılan aramada, olayda kullandığı öne sürülen bir gerçek, ikisi kurusıkı tabir edilen ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Savcılığa sevk edilen zanlılardan üçü  serbest bırakıldı. Üstünden 'Şakir Ot' adına sahte kimlik ele geçirilen V.S.'nin Batman Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hakkında uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçundan hakkında tutuklama kararı bulunduğu ortaya çıktı. Adliye sevk edilen V.S., tutuklandı.

Darp edilen H.K. ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Üç kaburgasının kırık olduğu belirtilen H.K.'nın, vücudunun çeşitli yerlerinde ezilme olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan H.K., yapılan tedavi ardından taburcu edildi. Tabanca ile ölümle tehdit edilerek darp edilen kuyumcu H.K.'nın akrabaları, şüphelilerin güvenlik kamera kayıtlarına rağmen serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü