Kuvvetli yağış öncesi dereler temizleniyor

Marmaris’te bu hafta ortasında kuvvetli yağışlar bekleniyor. Ancak ilçedeki dereler yağışa hazır değil. Marmaris Belediyesi ekipleri, durumu defalarca sorumlu kurum MUSKİ’ye bildirdi. Ancak bir sonuç alınmadı.

Kuvvetli yağış öncesi dereler temizleniyor

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta ortası beklenen yağış öncesinde Marmaris genelindeki dere yataklarını kontrol ediyor, gerekli gördüğü noktalarda ise temizlik çalışması yürütüyor.

Bu kapsamda ekipler bugün öğle saatlerinde Armutalan Mahallesi Adnan Menderes Caddesi boyunca uzanan dereyi temizledi. Ekipleri yalnız bırakmayan Temizlik İşleri Sorumlusu Barış Ünlü yapılan çalışma hakkındaaçıklamada bulundu. Dere temizliklerinin MuğlaBüyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu söyleyen Ünlü, yağışlarla birlikte ilçede herhangi bir sorun yaşanmaması için asli görevleri olmamasına rağmen, dere temizliğine kayıtsız kalmadıklarını belirtti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında dere içindeki yabani otlar temizlendi, ardından evsel atıklar da toplanarak, denize karışmaları engellenmiş oldu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü