Kutlamalar Atatürk Meydanı'nda başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlandı. Kutlamalar Atatürk Meydanı’ndaki çelenk töreniyle başladı.Resmi kutlamalar Marmaris Amfi Tiyatro’da devam etti.

Kutlamalar Atatürk Meydanı'nda başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Meydanı’ndaki çelenk töreniyle başladı. Törene, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Tan, Aksaz Deniz Üs Komutanı İlker Özkan , siyasi Partiler, kamu kurumları ve odalar ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Ata’nın huzuruna Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu.Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Resmi törenin ardından CHP Marmaris İlçe Başkanlığı çelengi sunuldu. CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü bir konuşma yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün konuşmanın siyasi içerikli olduğu gerekçesiyle uyarıda bulunmasıyla meydanda gerginlik yaşandı.

Resmi kutlama programı, Marmaris Amfi Tiyatro’da devam etti. Protokolün de katıldığı törende öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterileri sundu. Gösteriler büyük alkış aldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü