Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Marmaris’te kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. Kurban kesimleri için vatandaşlar Günnücek Mevki Belediye Mezbahası ve İçmeler Mezbahası’nı kullanabilecek.

Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel başkanlığında 9 Ağustos Perşembe günü toplanan Kurban Hizmetleri Komisyonu kararlarını açıkladı. Marmaris'te kurban satış noktası ve kesim yerleri belirlendi.

Komisyon kararlarına göre ekipler bu yıl 2 ayrı noktada görev başında olacak. Kurban satış yeri olarak Günnücek mevki Belediye mezbahasının da yer aldığı saha belirlendi. Kurban kesimleri için vatandaşlar Günnücek mevki Belediye mezbahası ve İçmeler mezbahasını kullanabilecek. Kurban Hizmetleri Komisyonu kurban kesim ücretlerinin ise büyükbaş için 300 TL, küçükbaş içinse 80 TL olduğunu açıkladı. 

Ayrıca İlçe Kurban Komisyonlarınca belirlenen kurban kesim alanları dışında, izin verilmeyen alanlarda kurban kesilmesi ya da çevreyi kirletecek şekilde her türlü atığını kontrolsüz olarak bırakanlara 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında idari yaptırım düzenleneceği de kaydedildi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.