Köylerde hafta sonu mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve beraberindeki heyet, kırsal mahallelerde hafta sonu mesaisi yaptı.

Köylerde hafta sonu mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve yönetim kadrosu, bir hafta sonunu daha mesaiye ayırdı. Yaklaşan bayram tatili öncesinde turizmin yoğun olduğu kırsal mahallelerdeki eksiklikler tespit edildi, yapılması gereken çalışmalar iş programına alındı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, Meclis üyeleri Gülnur Yıldırım, Arzu Girginç, Ayşe Karadoğan, Fatma İşler, Duran İlgün, Haluk Çiftçi ve Zeki Aydoğdu, Pazar günü Selimiye, Bozburun ve Söğüt’e giderek köy kahvelerinde vatandaşlarla buluştu, esnafları ziyaret etti. Heyete İmar ve Fen İşleri Müdürü Özgür Han, Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt ve Temizlik İşleri Sorumlusu Barış Ünlü de eşlik etti. Belediye ekipleri tarafından kış döneminde yürütülen çalışmaları denetleyen heyet, eksiklikleri tespit ederek ileriye dönük planlamalarda da bulundu.

Selimiye, Bozburun ve Söğüt’te çalışmalar

Belediye heyetinin ilk durağı Selimiye oldu. Selimiye'de sahil yürüyüş yolunda yaya güvenliği için alınması gereken önlemler değerlendirildi. Yürüyüş yolunun bakım ve onarımı için görüş birliğine varıldı. İşletmeleri de ziyaret eden Başkan Ali Acar, esnafa hayırlı sezonlar diledi. Öte yandan Selimiye’de kaliteye önem veren ve markalaşma yönünde kendini geliştiren işletme sahiplerini tebrik eden Başkan Acar, işletmecilere Selimiye’ye yaptıkları katkı için de teşekkür etti.

Ardından Bozburun’da yapılan incelemelerde, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nden bakım onarım için yetki devri istenen alanda yapılacak çalışmalar yerinde tespit edildi. Esnafın ve halkın görüşleri alındı. Son olarak Söğüt’e giden Belediye heyeti, yapımı süren yolda incelemelerde bulundu. Söğüt’te ihtiyaç duyulan umumi tuvalet için de tespitlerde bulunuldu, çalışmaların başlatılması için talimat verildi. Kırsal mahallelere yapılan ziyaretlere haftasonu mesaisi şeklinde devam edileceği bildirildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü