"Kocadon'un aday olması kendisine bir şey kazandırmaz"

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı bağımsız adayı Behçet Saatcı, Marmaris’te basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı bağımsız adayı Behçet Saatcı, Marmaris’te basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Saatcı, Marmaris ve diğer ilçelerde kendisine gösterilen ilgiyle ilgili şunları söyledi.

Muğla’da müthiş açlık var. Büyükşehir’den beklentisini bulamayanlar, bu adam bunu yapar demişler. Ortaca’da , Yatağan’da,Muğla’da öyleydi. Biz bugünün siyasetçisi değiliz. Nabız tutuyoruz. Muğla’nın kucaklaşmaya, tek adamlıktan kurtulmaya ihtiyacı  var. Birlikteliğe ihtiyaç var. Büyükşehir yönetimini kötü olmasından dolayı teveccühlerini bize yönlendirmişler . Ciddi dip dalgası tusunami var. Bu tusunaminin karşısında bu yönetimin durması mümkün değil.”

Behçet Saatcı, Osman Gürün’ün “3 yıldır Marmaris, Bodrum ve Fethiye’ye giremiyorum” açıklamasını da değerlendirdi. Bunun bir zafiyet olduğunu söyledi.

“  Bu zafiyettir. Büyükşehir belediye başkanı olacağım Marmaris’e gelemeyeceğim. Benim Marmaris’e, Bodrum’a, Fethiye’ye  gidecek yüzüm yoksa, işlediğim günahların faturasıdır. Buraya çivi mi çaktım  geldim, buraya görüyorsunuz ilgiyi. Osman Gürün derdimize derman oldu da hayır mı dedik. Tek elden yönetmeye kalkarsan sonucu budur.  Nefreti kazanırsan sonucu budur. Bu saatten sonra ağzınla kuş tutsan sonucu budur.”

Behçet Saatcı’ya, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un , Demokrat Parti’den Muğla Büyükşehir Belediye başkan Adayı olacağı yönündeki açıklamalar da soruldu.

“ Adaylığını açıkladıktan sonra aramızda yapılan konuşmaları söyleyebilirim. O da bizim arkadaşımızdır. Turkuaz kıyılar altında bir araya gelip, ilçelerdeki turizmin  daha iyi noktaya gelmesi  için çalışma yaptık. Belki Osman Gürün’ ün tepkisi de Turkuaz kıyılar birlikteliğinedir. Mehmet Kocadon’un bu saatten sonra büyükşehir belediye başkanlığına adaylığını açıklaması kendisine bir şey kazandırmaz. Ama kime ne kazandırır hepiniz biliyorsunuz.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.